تلفن فروشگاه

4 خط→36914782(021)

نشانی فروشگاه

لاله زار، پاساژ اتحادیه

پوزیشنر CMSX فستو

اتوماسیون فرآیند یکی از جدیدترین شاخه های صنعت در فستو می باشد که بر روی عبور سیالات و کنترل آن تمرکز دارد. گاه نیاز است تا موقعیت یک شیر پروسسی مانند شیر پروانه ای یا توپی با دقت بالا تعیین گردد، در این هنگام یا بایست از سنسور باکس های آنالوگ به همراه یک شیر تناسبی و یک کنترلر استفاده نمود و یا می توان به سادگی از یک پوزیشنر که شامل تمامی آیتم های گفته شده می باشد، استفاده نمود تا در سرمایه و وقت صرفه جویی گردد.

 

کد محصول FESTO-CMSX دسته بندی ها , برند:

توضیحات

پوزیشنرهای سری CMSX فستو ، تنها سری از پوزیشنرهای فستو می باشند. این پوزیشنرهای دارای انواع مختلف برای عملگرهای دورانی یک طرفه و دو طرفه و یا عملگرهای خطی می باشند. دبی 50 و یا 130 لیتر بر دقیقه نشانگر پوشش خوب این پوزیشنرها بر روی عملگرهای کوچک و بزرگ است.

ورودی های ممکن برای این پوزیشنر 0-10 VDC، 0-20 mA و یا 4-20 mA می باشد که بسته به انتخاب در درون تنظیمات انتخاب می شود، نوع کنترل و سایر المان های لازم نیز به سادگی قابل دست یابی می باشد. نصب اولیه ساده و قیمت بسیار رقابتی نیز از دیگر ویژگی های مثبت این پوزیشنر می باشد.

عمر کاری بالا و گارانتی 2 ساله، تضمینی برای کیفیت این محصول می باشد.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پوزیشنر CMSX فستو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *